Facebook

2 days ago

Glasatelier Ruinerwold

Wil je het niet zo in het oog hebben? Die tekst die erop komt? Hoe onwijs leuk is dit dan, de tekst op de bodem! Snoeppotten gaan altij heel snel leeg, dus de tekst komt snel tevoorschijn! 🤩

View on Facebook

1 week ago

Glasatelier Ruinerwold

Als je dan 18 jaar bent geworden, dan is het toch ook helemaal fantastisch als je je eigen glas hebt! Zó leuk om kado te geven! 🤩

View on Facebook

1 week ago

Glasatelier Ruinerwold

Tot op de bodem! Zoals ik altijd zeg kunnen we altijd alles op maat en wens maken. Zo ook deze aanvraag waarbij het op de onderkant hebben gezet. Zo kan het mooi in het interieur staan zonder dat iedereen altijd de boodschap ziet. Maar is het er toch. 🤍

View on Facebook

2 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold

Proosten doen we in deze tijden niet meer in een kroeg of een cafe.. Zelf de slingers ophangen in deze tijden. Dus vind ik het leuk dat ik toch nog van deze opdrachten krijg en mag uitvoeren! Daar proosten we dan maar op! 🥳

View on Facebook

3 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold

Glaswerk is in ieder licht altijd zo anders, het werkt altijd zo mee. Ik heb thuis de kerst spulletjes alweer een beetje in het interieur gedaan, moeten toch wat genieten van de gure koude dagen. Niks zo mooi als iets totaal gepersonaliseerd in de goeie kleur van je interieur! 🤍

View on Facebook