Facebook

3 days ago

Glasatelier Ruinerwold
We blijven nog even in het trouw thema als jullie het goed vinden hoor! Hoe leuk is het, als je op je grote dag je eerste proost momentje uit gepersonaliseerde glazen kan doen! Dat maakt het toch wel helemaal af he! 🤍
Bekijk op Facebook

6 days ago

Glasatelier Ruinerwold
Hoe bijzonder is dit?! Ik mocht een ringen doosje maken voor dit bruidspaar. Zo’n eer om een klein beetje deel te mogen nemen aan zo’n bijzondere dag. Helemaal weer mooi gepersonaliseerd en naar wens mogen maken! 🤍
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold
Deze prachtige foto’s kregen wij doorgestuurd! Ik heb het met heel veel liefde gemaakt en ingepakt! Prachtig kado geworden! 🙏🏼
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold
Ik vind het toch altijd zo leuk om te zien hoe blij mensen zijn met hun objecten. Helemaal blij werd ik dan ook toen ik deze foto ontving! Het mooie naambordje aan de muur bevestigd! Helemaal gepersonaliseerd! 🤩
Bekijk op Facebook

3 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold
En weer een jaartje erbij! Ben je nou opzoek naar een wissel prijs, dan is dit een te gek systeem! Elk jaar kunnen we er weer wat aan toevoegen!
Bekijk op Facebook