Facebook

2 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold
Ter ere van zijn overwinning in de autocross voor junioren, mocht ik deze prachtige klok maken! Gefeliciteerd Daan met je kampioenschap! 🔥 Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold
Dit busje is geen kasteelwagen maar een rasteelwagen, heb ik dus altijd verkeerd gezegd. Zo leer ik ook nog elke dag bij haha. Ook hiermee weer een prachtige opdracht mogen uitvoeren. 🤗 Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 month ago

Glasatelier Ruinerwold
Als je altijd samen pannekoeken hebt gebakken.. Hoe geweldig leuk is het dan om diegene een beslagkom te geven met eigen naam. Jullie weten dat ik hiervan houd, maar eerlijk jullie snappen mij toch?! Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 months ago

Glasatelier Ruinerwold
Ook dit jaar hebben we weer de eer gehad om deze prachtige glazen trofeeën te mogen maken voor het @meppelondernemersgala Wat fijn dat het er weer was en uiteraard gaan onze felicitaties naar @de_brasserie_meppel en @villakalkoven 🫶🏼 Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 months ago

Glasatelier Ruinerwold
Ook wij gaan even lekker vakantie vieren. Heerlijk, ik kijk er nu al naar uit! Van 1 Augustus tot 22 Augustus is het glasatelier gesloten. Uiteraard sta ik tot die tijd gewoon nog voor jullie klaar! Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook