Over ons

Leuk dat je benieuwd bent naar het gezicht van Glasatelier Ruinerwold, mijn naam is Jannie Kaper, ik ben 58 jaar oud en ik praat liever niet over mijn leeftijd (haha). Ik voel me nog heel jong en werk nog iedere dag met heel veel plezier in mijn prachtige atelier, die zoals de naam al verraad in Ruinerwold gevestigd is.
Samen met mijn man Douwe ben ik elke dag met mijn grote passie bezig, hij achter de schermen en ik in het atelier.

Ik vertel je graag meer over mijn glasatelier.

Glasatelier Ruinerwold is al jaren een begrip op het gebied van het graveren en stralen van voorstellingen en teksten op spiegels en glazen voorwerpen.
Relatiegeschenken, geboortespiegels, trouwspiegels of sportprijzen, wij maken er altijd een bijzonder en uniek geschenk van.

Ook met laseren van spiegels, vlakglas en natuursteen boeken we veel succes.
Het resultaat is indrukwekkend en bijzonder gedetailleerd.
Portretten, dieren, gebouwen, complete vrachtwagens op steen, glas of hout: de lasertechniek heeft voor een heel scala aan extra mogelijkheden gezorgd. Zolang het in de straalkast of het laserapparaat past, kunnen we aan bijna al uw persoonlijke wensen voldoen.

Loop gerust eens binnen aan de Pieter Jochemswal 3 in Ruinerwold en laat u verrassen door ons ambachtelijk vakmanschap of gewoon een gezellig praatje en een lekkere kop thee!

Glasatelier Ruinerwold
Pieter Jochemswal 3
7961 DD Ruinerwold

Mail: ruinerwold@glasatelier.net
(vermeldt even uw telefoonnummer in de mail)
Telefoon:  06 5732 1492