Categoriearchief: Algemeen

Facebook

1 week ago

Glasatelier Ruinerwold
Zoals ik al vaak vertel maak ik dingen graag heel erg persoonlijk! Zo ook deze klus, hoe mooi is dit kado geworden! 🤗
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold
Of wij ook bestaande glazen kunnen graveren? Natuurlijk! Wij staan altijd voor alles open en het is ons niet snel te gek! Dus heb je een vraag of een idee, laat het dan weten dan kunnen we altijd samen kijken hoe we dat kunnen aanvliegen! 🤩
Bekijk op Facebook

3 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold
Het allermooiste vind ik het om een beeld zo mooi in te mogen pakken in een luxe kadobox. Wat een prachtig kado om zo te geven en te krijgen! 🤩
Bekijk op Facebook

1 month ago

Glasatelier Ruinerwold
Misschien moet je er nog even niet aan denken zo kort na het weekend.. Maar wat een leuk kado hebben we weer mogen maken! Dit is toch zo leuk om te geven en te krijgen! 🙏🏼
Bekijk op Facebook

1 month ago

Glasatelier Ruinerwold
We blijven nog even in het trouw thema als jullie het goed vinden hoor! Hoe leuk is het, als je op je grote dag je eerste proost momentje uit gepersonaliseerde glazen kan doen! Dat maakt het toch wel helemaal af he! 🤍
Bekijk op Facebook

Alleen op afspraak

Het blijft een beetje een gekke tijd momenteel. Ik hoop nog steeds van harte dat jullie en je geliefden gezond en gelukkig zijn. Ik heb besloten om het atelier in deze gekke tijd alleen te openen op afspraak. Zo weet ik zeker dat we niet met teveel mensen in een keer in dezelfde ruimte zijn. Veiligheid staat momenteel voorop!
Wil je langs komen? Bel me eventjes en dan plannen we even een momentje in. (Ook buiten de normale openingsdagen.)
Ik hoop jullie heel snel weer ‘normaal’ te kunnen ontvangen.

Veel liefs,
Jannie

Kalfje op award

Deze prachtige award vorige week mogen afleveren aan de Young Breeders, dit is toch ook te leuk met dat schattige kalfje erop! Ik wordt er helemaal blij van!

Een greep uit de mooie dingen die we maken

Wil je nou je borrel uit je eigen glas drinken? Dat kan uiteraard allemaal hoor!
Een prachtige fruitschaal met eigen namen erin? Het kan uiteraard allemaal!
Hier nog even een close-up van ons prachtige project voor de brandweer. Geweldig werk wat al deze mensen leveren en dat mag beloond worden!
Een heel persoonlijk kado met naam of een logo? Uiteraard kunnen wij dat allemaal maken! Ook hiermee weer een tevreden klant!
Het maakt me onwijs trots dat ik zo’n mooie opdracht mag uitvoeren voor de helden van de brandweer. Met heel veel voldoening deze opdracht gemaakt en afgeleverd voor deze toppers. @brandweer.westerbork

Ruinerwold Onderneemt beurs werd druk bezocht

De beurs die traditiegetrouw elke 5 jaar op het bedrijfsterrein van Loonbedrijf Vos wordt gehouden was met name op de zaterdag druk bezocht. Dat betekende veel bezoek in de aantrekkelijke stand van Glasatelier Ruinerwold. Met name de Toffe Peer Lamp viel erg in de smaak bij de Ruunerwoldigers.

Jannie Kaper hier druk in gesprek met een van de vele bezoekers

Na drie intensieve dagen kan de organisatie terugkijken op een een geslaagde beurs met stands van niveau waarmee Ruinerwold zich weer goed op de kaart heeft gezet.
Ruinerwold Onderneemt en vooral ook gastheer Loonbedrijf Vos bedankt voor dit geslaagde evenement.

Ruinerwold Onderneemt Beurs 24, 25 en 26 januari

Samen met al deze ondernemers uit Ruinerwold staan wij 24-25-26 Januari op ‘Ruinerwold Onderneemt’. De komende tijd houden we jullie hiervan op de hoogte want het wordt echt heel erg gaaf! We hopen jullie daar natuurlijk te zien en even een praatje met jullie te kunnen maken.

En bij een beurs hoort ook een heel erg mooi glossy tijdschrift verspreidt in de weide omtrek van Ruinerwold. Hierin staat een mooi interview met alle deelnemers, hier die van ons, heel erg blij mee! Hebben jullie ons al gespot?

Kijk op deze plattegrond waar wij op beurs staan.