Categoriearchief: Algemeen

Facebook

Alweer kerst? Ja zeker alweer kerst! Veel leuke reacties en vragen gekregen over de vorige post. In deze gekke tijden moeten we allemaal een beetje om elkaar denken en is een kleinigheidje aan elkaar doen een groot gebaar. Heb je al mensen waar je nu aan denkt die jij graag dit steuntje wel goed kan gebruiken? Ik wel! ✨

View on Facebook

Alweer kerst? Ja zeker alweer kerst! Veel leuke reacties en vragen gekregen over de vorige post. In deze gekke tijden moeten we allemaal een beetje om elkaar denken en is een kleinigheidje aan elkaar doen een groot gebaar. Heb je al mensen waar je nu aan denkt die jij graag dit steuntje wel goed kan gebruiken? Ik wel! ✨

View on Facebook

MERRY CHRISTMAS! Ja ik weet het, het duurt nog heel eventjes. Maar we kunnen ons in deze tijd best even richten op de leuke dingen deze tijd.. Ik ben alweer druk bezig met de nieuwe kerstkado’s, zo leuk om hier weer mee bezig te zijn! Wil je iemand een persoonlijk kerstkado of kerstpakket geven? Wij kunnen in alles met je meedenken! 🤩

View on Facebook

2 weeks ago

Glasatelier Ruinerwold

Ik vertel hier wel eens dat je jezelf ook best af en toe een kado mag doen. Ik hoef jullie ook vast niet te vertellen dat ik gek ben op glas, prachtig materiaal vind ik het. Dit object vind ik dan ook echt helemaal te gek. Prachtig om zo op een tafeltje neer te zetten als pronkstuk in je huis. Ook een object als deze kunnen we helemaal samen samenstellen en uitdenken. Dit wil je toch gewoon hebben? Ik kan er uren over vertellen, dus mocht je dat graag horen, kom lekker langs in mijn atelier! 🤍

View on Facebook

Een trofee krijgen is natuurlijk altijd geweldig! Dus toen we mee mochten werken aan de trofee voor @barbier.motorsport vond ik dat helemaal leuk! Een mooie trofee op weer eens een iets andere manier!

View on Facebook

Alleen op afspraak

Het blijft een beetje een gekke tijd momenteel. Ik hoop nog steeds van harte dat jullie en je geliefden gezond en gelukkig zijn. Ik heb besloten om het atelier in deze gekke tijd alleen te openen op afspraak. Zo weet ik zeker dat we niet met teveel mensen in een keer in dezelfde ruimte zijn. Veiligheid staat momenteel voorop!
Wil je langs komen? Bel me eventjes en dan plannen we even een momentje in. (Ook buiten de normale openingsdagen.)
Ik hoop jullie heel snel weer ‘normaal’ te kunnen ontvangen.

Veel liefs,
Jannie

Kalfje op award

Deze prachtige award vorige week mogen afleveren aan de Young Breeders, dit is toch ook te leuk met dat schattige kalfje erop! Ik wordt er helemaal blij van!

Een greep uit de mooie dingen die we maken

Wil je nou je borrel uit je eigen glas drinken? Dat kan uiteraard allemaal hoor!
Een prachtige fruitschaal met eigen namen erin? Het kan uiteraard allemaal!
Hier nog even een close-up van ons prachtige project voor de brandweer. Geweldig werk wat al deze mensen leveren en dat mag beloond worden!
Een heel persoonlijk kado met naam of een logo? Uiteraard kunnen wij dat allemaal maken! Ook hiermee weer een tevreden klant!
Het maakt me onwijs trots dat ik zo’n mooie opdracht mag uitvoeren voor de helden van de brandweer. Met heel veel voldoening deze opdracht gemaakt en afgeleverd voor deze toppers. @brandweer.westerbork

Ruinerwold Onderneemt beurs werd druk bezocht

De beurs die traditiegetrouw elke 5 jaar op het bedrijfsterrein van Loonbedrijf Vos wordt gehouden was met name op de zaterdag druk bezocht. Dat betekende veel bezoek in de aantrekkelijke stand van Glasatelier Ruinerwold. Met name de Toffe Peer Lamp viel erg in de smaak bij de Ruunerwoldigers.

Jannie Kaper hier druk in gesprek met een van de vele bezoekers

Na drie intensieve dagen kan de organisatie terugkijken op een een geslaagde beurs met stands van niveau waarmee Ruinerwold zich weer goed op de kaart heeft gezet.
Ruinerwold Onderneemt en vooral ook gastheer Loonbedrijf Vos bedankt voor dit geslaagde evenement.

Ruinerwold Onderneemt Beurs 24, 25 en 26 januari

Samen met al deze ondernemers uit Ruinerwold staan wij 24-25-26 Januari op ‘Ruinerwold Onderneemt’. De komende tijd houden we jullie hiervan op de hoogte want het wordt echt heel erg gaaf! We hopen jullie daar natuurlijk te zien en even een praatje met jullie te kunnen maken.

En bij een beurs hoort ook een heel erg mooi glossy tijdschrift verspreidt in de weide omtrek van Ruinerwold. Hierin staat een mooi interview met alle deelnemers, hier die van ons, heel erg blij mee! Hebben jullie ons al gespot?

Kijk op deze plattegrond waar wij op beurs staan.